Επίσημος Συνεργάτης Πωλήσεων Elpedison

Cemcon, ο ενεργειακός σας σύμβουλος σε όλη τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα καθώς και στην υλοποίηση!Για εσάς που είστε οικιακός πελάτης και θέλετε να ενταχθείτε στην ELPEDISON, δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία χρέωση για να αλλάξετε Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας ή Προμηθευτή Φυσικού Αερίου, ούτε και να επιφέρετε οποιαδήποτε αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης του σπιτιού σας.

 

Για Ηλεκτρικό Ρεύμα:

H ELPEDISON, ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος στη χώρα, προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση!

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σειρά προϊόντων ηλεκτρικού ρεύματος.

Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε διευκρίνιση που, ενδεχόμενα, χρειάζεστε και να αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα βήματα που απαιτούνται για την αλλαγή του προμηθευτή  ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού σας.

Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα για το ηλεκτρικό ρεύμα:

  • Καλέστε στο 2351-0-39419
  • Κάνετε την αίτησή σας online και αποστείλετε στο e-mail: sales@cemcon.gr


Για το Φυσικό Αέριο:

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη λιανική αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας, η ELPEDISON από 1/1/2018, δραστηριοποιείται και στη λιανική αγορά Φυσικού Αερίου. Ήδη ενεργή στην αγορά των μεγάλων πελατών Φυσικού Αερίου από το 2017 και με δυο εργοστάσια παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Φυσικό Αέριο, η ELPEDISON τώρα αξιοποιεί την εμπειρία της προς όφελος των καταναλωτών!

Το Φυσικό Αέριο είναι φυσικό προϊόν που εξάγεται από υπόγεια κοιτάσματα και λόγω των ιδιοτήτων του, αποτελεί καύσιμο ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Γι΄ αυτό εξάλλου η ELPEDISON έχει επιλέξει να παράγει ενέργεια αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση φυσικού αερίου. Το βασικό του συστατικό είναι το μεθάνιο και είναι άχρωμο και άοσμο.

Η χρήση του Φυσικού Αερίου σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Χαμηλότερα κόστη ενέργειας. H ELPEDISON σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μειώνοντας το κόστος ενέργειας για το σπίτι σας.
  • Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου. Καθώς το Φυσικό Αέριο το προμηθεύεστε απευθείας από το δίκτυο, δεν απαιτείται η διατήρηση και συντήρηση  κεντρικού λέβητα.
  • Ευκολία στη χρήση. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο Φυσικό Αέριο χρειάζεστε. Ειδικά αν χρειάζεστε ζεστό νερό, πατάτε το διακόπτη και έχετε ζεστό νερό στιγμιαία.

Δείτε τώρα τα προνόμια των προγραμμάτων GasHome Flex για αυτόνομες παροχές και GasHome για Κεντρικές Παροχές.

Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε διευκρίνιση που, ενδεχόμενα, χρειάζεστε και να αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα βήματα που απαιτούνται για την αλλαγή του προμηθευτή  φυσικού αερίου του σπιτιού σας.

Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα Φυσικό Αέριο:

  • Καλέστε στο 2351-0-39419
  • Κάνετε την αίτησή σας online και αποστείλετε στο e-mail: sales@cemcon.gr

 

Ρεύμα & Αέριο στο σπίτι σας

Συνδυάστε ρεύμα και φυσικό αέριο και κερδίστε τη μεγαλύτερη έκπτωση έως και 35% στο φυσικό αέριο αλλά και τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στο ρεύμα! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε διευκρίνιση που, ενδεχόμενα, χρειάζεστε και να αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα βήματα που απαιτούνται για την αλλαγή του προμηθευτή  ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου του σπιτιού σας.

Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα Ρεύμα & Αέριο στο σπίτι σας:

  • Καλέστε στο 2351-0-39419
  • Κάνετε την αίτησή σας online και αποστείλετε στο e-mail: sales@cemcon.gr


αξιοπιστία, διαφάνεια!