επίσημος συνεργάτης elpedison Β2Β


Επίσημος Συνεργάτης Πωλήσεων Elpedison

Cemcon, ο ενεργειακός σας σύμβουλος σε όλη τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα καθώς και στην υλοποίηση!

Για εσάς που έχετε επαγγελματικό τιμολόγιο και θέλετε να ενταχθείτε στην ELPEDISON, δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία χρέωση για να αλλάξετε Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας ή Φυσικού Αερίου, ούτε και να επιφέρετε οποιαδήποτε αλλαγή στο μετρητή σας ή στο σύστημα ηλεκτροδότησης της επιχείρησής σας.

 

Για Ηλεκτρικό Ρεύμα:

Η ELPEDISON, ο αξιόπιστος ενεργειακός προμηθευτής, στέκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση, με τις πιο οικονομικές & ευέλικτες λύσεις.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σειρά προϊόντων ηλεκτρικού ρεύματος.

Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε διευκρίνιση που, ενδεχόμενα, χρειάζεστε και να αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα βήματα που απαιτούνται για την αλλαγή του προμηθευτή  ηλεκτρικής ενέργειας του σπιτιού σας.

Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα για το ηλεκτρικό ρεύμα:

  • Καλέστε στο 2351-0-39419
  • Κάνετε την αίτησή σας online και αποστείλετε στο e-mail: sales@cemcon.gr


Για το Φυσικό Αέριο:

Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη λιανική αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας, η ELPEDISON από 1/1/2018, δραστηριοποιείται και στη λιανική αγορά Φυσικού Αερίου. Ήδη ενεργή στην αγορά των μεγάλων πελατών Φυσικού Αερίου από το 2017 και με δυο εργοστάσια παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Φυσικό Αέριο, η ELPEDISON τώρα αξιοποιεί την εμπειρία της προς όφελος των καταναλωτών!

Το Φυσικό Αέριο είναι φυσικό προϊόν που εξάγεται από υπόγεια κοιτάσματα και, λόγω των ιδιοτήτων του, αποτελεί καύσιμο ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον. Γι΄ αυτό εξάλλου η ELPEDISON έχει επιλέξει να παράγει ενέργεια αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση φυσικού αερίου. Το βασικό του συστατικό είναι το μεθάνιο και είναι άχρωμο και άοσμο.

Η χρήση του Φυσικού Αερίου σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Χαμηλότερα κόστη ενέργειας. Τα προϊόντα GasBusiness Pro1 & GasBusiness Pro2 σας προσφέρουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, μειώνοντας το κόστος ενέργειας για την επιχείρηση σας.
  • Καθαριότητα και εξοικονόμηση χώρου. Καθώς το Φυσικό Αέριο το προμηθεύεστε απευθείας από το δίκτυο, δεν απαιτείται η διατήρηση και συντήρηση κεντρικού λέβητα.
  • Ευκολία στη χρήση. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο Φυσικό Αέριο χρειάζεστε. Ειδικά αν χρειάζεστε ζεστό νερό, πατάτεε το διακόπτη και έχετε ζεστό νερό στιγμιαία.


Δείτε τώρα τα προνόμια των προϊόντων GasBusiness Pro1 & GasBusiness Pro2.

Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε διευκρίνιση που, ενδεχόμενα, χρειάζεστε και να αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα βήματα που απαιτούνται για την αλλαγή του προμηθευτή  φυσικού αερίου του σπιτιού σας.

Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα Φυσικό Αέριο:

  • Καλέστε στο 2351-0-39419
  • Κάνετε την αίτησή σας online και αποστείλετε στο e-mail: sales@cemcon.gr

 

Ρεύμα & Αέριο στην επιχείρησή σας

H ELPEDISON, ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος στη χώρα, προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση!

ΤΩΡΑ, συνδυάστε Ρεύμα και Φυσικό Αέριο από την ELPEDISON και κερδίστε πολλαπλά οφέλη.

Δείτε τώρα τα προνόμια και επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.αξιοπιστία, διαφάνεια!