Ένταξη επιπλέον 7.000 δικαιούχων στο 1ο ”εξοικονομώ”

16 Αυγ 2017

Την υπαγωγή 7.000 δικαιούχων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ Ι» ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΤΕΑΝ.

Το συνολικό ποσό που πρόκειται να αποδοθεί για την αποπληρωμή παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειες σε κατοικίες ανέρχεται σε 50 εκατομμύρια ευρώ και προέρχεται κατά κύριο λόγο από επιστροφές χρεολυσίων από άλλους δικαιούχους-μετέχοντες στο πρόγραμμα.

Με την υπαγωγή του συγκεκριμένου αριθμού δικαιούχων στο πρόγραμμα (σ.σ. πρόκειται για τον προηγούμενο κύκλο) μειώνεται αρκετά ο αριθμός αυτών που παραμένουν σε εκκρεμότητα και ο οποίος υπολογίζεται σε 30.000.

Βέβαια όπως αναφέρουν στελέχη του ΕΤΕΑΝ από τον αριθμό αυτό δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι έχουν υλοποιήσει το πρόγραμμα και κατά συνέπεια πόσοι εξ αυτών είναι πραγματικοί δικαιούχοι. Ωστόσο αναφέρουν ότι πέρα από τις 7.000 εντάξεις στο πρόγραμμα που θα εγκριθούν άμεσα, σίγουρα θα προκύψουν και άλλοι πόροι ώστε κάποιοι δικαιούχοι που απομένουν να αποπληρωθούν.

Εν τω μεταξύ στο αμέσως επόμενο διάστημα επίκειται και η ενεργοποίηση του «Εξοικονομώ ΙΙ» για το οποίο το ΕΤΕΑΝ έχει δημοσιεύσει τη σχετική πρόσκληση προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Μαλιστα, δόθηκε και μια μικρή παράταση στην πρόσκληση, με την νέα προθεσμία να λήγει στις 6 Σεπτεμβρίου.


consultation


Επικοινωνήστε μαζί μας!

εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα, Τ. +30 23510 39419

 

Cemcon
25 Μαρτίου 12 – T.K. 60132, Κατερίνη, Ελλάδα
Τ. +30 23510 39419
Ε. info@cemcon.grΗ CEMCON αποτελεί την μετεξέλιξη της ατομικής επιχείρησης του ιδρυτή της Δημήτρη Κουσκουρίδη ενσωματώνοντας την μεγάλη εμπειρία σε ειδικών απαιτήσεων έργα.

Η σκέψη για την δημιουργία της προέκυψε από το κενό ειδικών Ενεργειακών γνώσεων που καλύπτουν το φάσμα του σχεδιασμού, υλοποίησης, παρακολούθησης με στόχο την μείωση του κόστους Ενέργειας και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης μιας εγκατάστασης.

Η φιλοσοφία μας συνίσταται στο ότι η καλύτερη Ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνουμε, πιστεύοντας στην μείωση του Ενεργειακού κόστους και της διάσωσης του περιβάλλοντος.

αξιοπιστία, διαφάνεια!


Share

cemcon