CEMCON - GROUP OF COMPANIES
CEMCON - GROUP OF COMPANIES

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Επιχειρώ» προσανατολισμένο σε μικρές, πολύ μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα, με στόχο τη μείωση του αυξημένου ενεργειακού κόστους λειτουργίας και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος τους.

Από τις 12 Μαρτίου έως και τις 15 Μαΐου 2024 και ώρα 18:00 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις χρηματοδότησης προτάσεων για το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Επιχειρώ.

Η δράση «Εξοικονομώ Επιχειρώ» χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Mέγιστο ποσοστό επιδότησης έως 65%,

Οι χρηματοδοτούμενες δαπάνες θα αφορούν:

Η δράση αποτελεί μέρος των πολιτικών και μέτρων του Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ), το οποίο καθορίζει με λεπτομέρεια το σχέδιο δράσης για την επίτευξη συγκεκριμένων ενεργειακών και κλιματικών στόχων έως το 2030. Βασικά στοιχεία για το ΕΣΕΚ είναι η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης εφαρμόζοντας τη στρατηγική για την ανακαίνιση του κτιρίου στον οικιακό και τον τριτογενή τομέα και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και της ανταγωνιστικότητας του βιομηχανικού τομέα. 

Το δυναμικό ενεργειακής απόδοσης του τριτογενούς τομέα είναι αρκετά υψηλό, καθώς συνδέεται στενά με την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, ιδίως σε υποτομείς όπως ιδιωτικά γραφεία, εμπορικά κτίρια και ξενοδοχεία.

Περίπου το 65% αυτού του κτιριακού αποθέματος έχει κατασκευαστεί πριν από το 1980 και σε μικρό βαθμό έχει ανακαινιστεί.

Add Your Tooltip Text Here

ΦΟΡΜΑ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

BLOG

Τελευταία νέα!

10 Απριλίου, 2024
11 Ιανουαρίου, 2024
Ειμαστε ΔημιουργικοιΣυγχρονοιβραβευμένοι

Επικοινωνήστε μαζί μας!