CEMCON - GROUP OF COMPANIES
CEMCON - GROUP OF COMPANIES

«Η διαφήμιση φάνηκε αρκετά δελεαστική!»

«Σίγουρα συμφέρει περισσότερο η αλλαγή Παρόχου ρεύματος!» σκέφτεσαι,

«Και η διαδικασία;

Ε δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερα δύσκολο!» αναφωνείς.

Και όμως, στο μυαλό σου γυρνούν κάποιες αμφιβολίες. Οι γνωστοί-άγνωστοι μύθοι της αλλαγής πλανώνται στον αέρα. Ας τους γνωρίσουμε και ας τους αντικρούσουμε!

 

ΜΥΘΟΣ 1: Με την αλλαγή, θα υπάρχει προσωρινή διακοπή ρεύματος.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Καμία διακοπή ρεύματος! Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίζει, καθώς το δίκτυο σύνδεσης παραμένει το ίδιο.

 

ΜΥΘΟΣ 2: Η τεχνική υποστήριξη θα είναι ανεπαρκής, οι καταμετρήσεις λάθος. Η ΔΕΗ το έκανε τόσα χρόνια και έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει όλες τις καταστάσεις.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η ΔΕΔΔΗΕ είναι ο διαχειριστής των δικτύων όλης της Ελλάδας. Αυτή είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποστήριξη (π.χ. βλάβες) και την καταμέτρηση όλων των μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας σε όλους τους Παρόχους που υπάρχουν. Η ΔΕΔΔΗΕ είναι διαφορετικός φορέας από τη ΔΕΗ.

 

ΜΥΘΟΣ 3: Ο τρόπος προμήθειας ρεύματος θα είναι διαφορετικός.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Ο τρόπος, το ρεύμα και το δίκτυο είναι ακριβώς ίδια, ανεξαρτήτως Παρόχου. Αλλάζει μόνο η τιμολόγηση. Δηλαδή, ο λογαριασμός, πλέον, είναι μικρότερος!

 

ΜΥΘΟΣ 4: Θα πρέπει να πληρώνω αλλού τα Δημοτικά τέλη και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Τα Δημοτικά τέλη και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις αναγράφονται ξεκάθαρα στον μηνιαίο λογαριασμό. Επιπλέον, οι χρεώσεις τους είναι ίδιες, όποιον Πάροχο και να επιλέξουμε!

BLOG

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης..