CEMCON - GROUP OF COMPANIES
CEMCON - GROUP OF COMPANIES

Εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK) της Γερμανίας, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργάνωσε επιχειρηματική αποστολή με 6 γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο της Ενέργειας στις ημερομηνίες 10 – 14.10.2022.

Χθες Τρίτη, 11.10.2022 πραγματοποιήθηκε ημερίδα με τίτλο “Energy Solutions made in Germany” , στο Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη, όπου οι συμμετέχουσες εταιρίες παρουσίασαν υπηρεσίες και προϊόντα για την εξοικονόμησης ενέργειας σε κτήρια, ενώ καλεσμένοι ομιλητές από τη Γερμανία και την Ελλάδα μίλησαν για την υφιστάμενη κατάσταση και τις προοπτικές, δεδομένου της ενεργειακής κρίσης που διανύουμε. Αναδείχθηκαν λύσεις και καλές πρακτικές για κτήρια του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα καθώς και του ξενοδοχειακού κλάδου.
Η Cemcon ήταν παρούσα στην εκδήλωση και υλοποίησε τέσσερις (4) Β2Β συναντήσεις με τις συμμετέχουσες εταιρίες από την Γερμανία, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών. Η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών ανέδειξε ότι στην χώρα μας υπάρχει σημαντική τεχνογνωσία πάνω στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας η οποία πρέπει να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ώστε να ανταποκριθεί στην πληθώρα προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας που έχει εξαγγείλει η Ελληνική Κυβέρνηση για το προσεχές διάστημα.

 

BLOG

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης..